Anmälan

Anmälan är stängd – lajvet har passerat!

Individuell anmälan görs här.

Gruppanmälan görs här. Om ni vill åka som grupp så se till att göra en gruppanmälan så snart som möjligt, för då håller vi platser åt hela gruppen (inom rimlighetens gräns vad gäller gruppstorlek).

Första anmälningsomgången stänger söndag kväll 13:e augusti. Det innebär att de som är anmälda innan dess är garanterade en intrig från vårt intrigteam (om man vill ha det). Om det blir fullt går det fortfarande att anmäla sig som reserv. Efter den 13:e augusti kanske vi lämnar den öppen i mån av plats, men i så fall garanteras ingen förskriven intrig för den som anmäler sig efteråt.

“Stor kometfest!
Halva priset på soy-beer första timmen man kan se kometen!
25% på nudlar hela kvällen!
Tävlingar och priser!”

Den smutsiga flyern från Trinity Taskbar fladdrar i sensommarhettan, medan sporadisk skottlossning ekar mellan containrarna. Det kliar på skalpen. Manan i atmosfären är klibbig, som om att den bara väntar på en urladdning.

Trinity… är det inte den där runner-baren? Den är ju typ känd, eller tja.. ökänd.
Kanske borde dra dit med crewet. Kanske går att hitta ett nytt jobb?

Det har ju inte hänt något i den här stan på hela sommaren. Renraku hävdar att de har “löst” problemet med arkologin, men den är fortfarande helt nedstängd. Alla de stora corparna har sin uppmärksamhet riktad på att komma först till kometen. Till och med brottssyndikaten verkar ha någon slags vapenvila.

Jo, ett besök på Trinity vore skoj. Om man med skoj menar lika goda chanser att få en pistol i magen och bli av med sin väska med viktig paydata eller få se en alv-corpo hångla med en ork-poet, som att scora ett välbetalt shadowrun.

Halva priset på öl är inte fel heller…
Drek vad det kliar på skalpen!

Välkommen (eller välkommen tillbaka) till Tales from the Sprawl, till ett lajv som utspelar sig den 5:e september 2061, ett halvår efter händelserna i förra lajvet!